Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Ruitenwisservloeistof winter

Bereid je auto voor op de winter met onze hoogwaardige ruitenwisservloeistof voor de winter. In de koude maanden is goed zicht op de weg essentieel voor veilig rijden. Onze speciale ruitenwisservloeistof voor de winter biedt uitstekende bescherming tegen vorst en zorgt ervoor dat je voorruit altijd schoon en ijsvrij blijft. Met een krachtige formule die specifiek is ontworpen voor lage temperaturen, ben je verzekerd van helder zicht en gemoedsrust, zelfs tijdens de strengste winterse omstandigheden. Bestel vandaag nog en rijd met vertrouwen de winter tegemoet.

8 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
8 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.