Categorieën
085-2734999

Klantenservice

AdBlue

Sinds januari 2016 is AdBlue verplicht voor de meeste dieselmotoren. Wat is AdBlue? AdBlue is een brandstoftoevoeging op basis van ureum. AdBlue vermindert de uitstoot van stikstofoxiden uit de uitlaat van zware dieselvoertuigen. De voertuigen rijden op deze manier dus schoner. Wij leveren Ad Blue in handige jerrycans voor kleinverbruik. AdBlue wordt in een afzonderlijke tank meegenomen en wordt ingespoten in de uitlaatgassen voor een speciale katalysator. Bij de verbranding worden schadelijke stikstofoxiden gevormd en die worden geneutraliseerd en omgezet in elementair stikstof en water. AdBlue draagt ertoe bij dat de NOx-deeltjes die een dieselmotor uitstoot worden opgeruimd. 

Lees verder

Accessoires AdBlue

Naast onze jerrycans met AdBlue leveren wij ook een AdBlue magneetadapter om te zorgen dat je AdBlue kunt tanken. Indien je deze magnetische adapter niet hebt, kun je alleen in de originele AdBlue tank tanken. In een jerrycan kan dus niet getankt worden. Ook tankdoppen voor AdBlue reservoirs, zowel belucht als onbelucht, zijn verkrijgbaar via onze webshop. Let goed op voor welke vrachtwagen of auto je de tankdop gaat gebruiken. We hebben diverse doppen die geschikt zijn voor specifieke merken.

Lees minder
AdBlue
18 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
  1. Alles voor je truck onder één dak

    Bekijk het volledige aanbod

    Doos op maat bestellenDoos op maat bestellen
18 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.