Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Tectyl spray

Tectyl spray is een spuitbus voor het onderhoud van je auto, vrachtwagen of oplegger. Tectyl spray is een anti-roestspray die gebruikt wordt om holle ruimtes in een auto te beschermen tegen corrosie en roest. De spray beschermt onder andere de onderkant van een voertuig. De spray kan worden gebruikt in de autobranche, scheeps(bouw)branche, maar ook voor industriële gereedschappen en verchroomde onderdelen, zoals de wielen van fietsen.

Lees verder

Voordelen tectyl spray

  • Makkelijk aan te brengen
  • Beschermt tegen corrosie en roest
  • Waterafstotend
  • Zoutbestendig

Aanbrengen van tectyl spray

Met dit middel bescherm je de carrosserie tegen roest. Je gebruikt het op een metalen oppervlak. Voor een goed resultaat moet de ondergrond proper en droog zijn. Zorg er dus ook voor dat er geen roest of olie op zit. De bus met tectyl moet je goed schudden voor gebruik. Vaak werkt het goed om meerdere dunne laagjes aan te brengen. Je kunt het middel ook weer verwijderen met behulp van terpentine of een ander soortgelijk oplosmiddel zoals lage druk stoom.

Toepassingen Tectyl spray

Gebruik het product niet alleen voor carrosserie, maar voor elk stalen object dat kan beginnen te roesten. Het biedt namelijk overal bescherming tegen corrosie, want het laat een beschermende laag achter laten op het product. De coating zorgt ervoor dat zuurstof of water niet aan het oppervlak kan hechten. Op deze manier heeft corrosie (ofwel roest) geen kans. Het is zowel handig voor grote oppervlakten als kleine onderdeeltjes. 

Tectiel of tectyl

Het wordt niet altijd correct geschreven. Eigenlijk hoort het met een lange y geschreven te worden. Dus op deze manier: tectyl spray. Je kunt hiermee de levensduur verlengen van carrosserie. Dit spuitbaar middel is er in verschillende kleuren. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment. Elk product kan snel geleverd worden. Het zijn allemaal producten van hoge kwaliteit.

Bekijk het hele assortiment onderhoud.

Lees minder
Tectyl spray
6 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
6 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.