Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Smeervet

Doorsmeervet Multis EP2 is een multi-purpose hogedrukvet, dat geschikt is als algemeen vet voor industriële toepassingen. Geschikt voor het smeren van belaste glij-, kogel- en rollagers, wiellagers, doorsmeerpunten, chassis en verschillende schokbelaste of trillende toepassingen in transport, landbouw en grondverzet.

Het doorsmeetvet is een universeel vet en kan een hele reeks vetten vervangen. Het kan gemengd worden met de meeste andere vetten op basis van conventionele zeep. Het doorsmeervet hecht uitstekend aan metaal. Het heeft een goede thermische stabiliteit, waardoor de weerstand hoog is bij temperatuurvariaties. Het bevat geen lood of andere zware metalen die beschouwd worden als schadelijk voor de menselijke gezondheid en het milieu.

6 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
6 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.