Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Lekkagestop

Ruim assortiment aan lekkagestopproducten voor het onderhoud van de vrachtwagen. Lekkagestop stopt lekkages aan de waterpomp, het koelsysteem en de koppakking. Daarnaast dicht het product af en zorgt het voor smering. Lekkagestop houdt de oppervlakken glad en egaal, waardoor de koeling optimaal blijft. De producten zijn geschikt om scheurtjes tot 0,9 mm te dichten en werkt tot wel 12 maanden lang. De lekkagestop heeft ook een preventieve werking, want het voorkomt nieuwe lekkages, corrosie en kalkafzetting.

Lekkagestop

Wij leveren krachtige lekkagestop van het merk Bar's Leaks. De producten zijn vloeibaar of vast in pastavorm, waardoor ze makkelijk zijn in te brengen in de stangen van de koelsystemen. Bestel gemakkelijk en snel online!

1 bestelling
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
1 bestelling
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.