Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Spanband oprollers

Spanband oprollers of strapwinders zijn ideale hulpmiddelen om snel en eenvoudig je spanbanden op te rollen. Een spanband met de hand oprollen kost tijd en het is geen leuke klus. Vooral als je dagelijks met tientallen spanbanden in aanraking komt. Met de spanband oproller heb je in een korte tijd de spanband opgerold. Je hebt nooit meer last van een rondslingerende losse spanband of een spanband met een knoop. Je bespaart veel tijd na het lossen met de spanband oproller, maar ook bij het zekeren van een nieuwe lading. De spanbanden kunnen op een nette manier opgeruimd worden en liggen netjes klaar voor de volgende klus.  

Lees verder

Waarom spanbanden oprollen?

Het is belangrijk om voorzichtig om te gaan met spanbanden. Zo hebben ze de langste levensduur en ben je er zeker van dat je veilig zekert. Wanneer een spanband ergens rondslingert, kan er zand in het rateldeel komen. Hierdoor beschadigt de mechaniek sneller, waardoor de spanband ook sneller onbruikbaar wordt.  

Hoeveel tijd bespaar je met een spanband oproller?

Het systeem is eenvoudig in gebruik en super sterk. Je schuift het uiteinde van de spanband in de roller en je begint met draaien. In een paar seconden is jouw spanband opgerolt. De spanband oproller verdient zichzelf in een aantal dagen terug. Het handmatig oprollen van 16 spanbanden kost de chauffeur namelijk ongeveer 15 minuten. Het oprollen van 16 spanbanden met behulp van een strapwinder gaat binnen 6 minuten. Per laad-/losactie heb je een directe tijdwinst van 9 minuten. Tel maar eens uit hoeveel dat in een jaar is. 

Nog makkelijker zijn automatische spanbanden. Met één druk op de knop is je spanband in een mum van tijd opgerolt. 

Bekijk alle spanband toebehoren.

Lees minder
Spanband oprollers
2 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
2 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.