Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Werkhandschoen algemeen

Werkhandschoenen voor algemeen gebruik zijn multifunctioneel inzetbaar en bij veel klussen onmisbaar. Je handen verdienen ook een goede bescherming wanneer je aan het werkt bent. 

Lees verder

Werkhandschoenen voor algemeen gebruik zijn vaak gemaakt van runderleer of van meubelleer. Deze handschoenen zijn vooral geschikt voor de wat ruwere werkzaamheden. Werkhandschoenen met een PU coating gebruik je vaak bij werkzaamheden in transport of als je werkt met metaal of glas. Wil je een werkhandschoen met een goede grip dan kies je voor een handschoen met een latex of synthetisch rubber coating. Werkhandschoenen gemaakt van PVC zijn zeer geschikt wanneer je werkt met zuren, oliën of vetten. 

Lees minder
Werkhandschoen algemeen
102 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
102 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.