Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Evacuatie

Evacuatie pictogrammen helpen je letterlijk uit de brand. In het geval van een calamiteit moet er snel gehandeld worden en dan zijn evacuatie pictogrammen van grote toegevoegde waarde. 

Lees verder

Bij een brand of een andere calamiteit raken mensen in paniek en ontstaat er al snel chaos. In deze omstandigheden is het van levensbelang dat iedereen veilig en efficiënt geëvacueerd kan worden. De borden vergemakkelijken deze evacutatie. Je komt de groen gekleurde borden met regelmaat tegen en dit is ook maar goed, want deze borden redden levens.

Voor iedereen duidelijk

Evacuatie pictogrammen zijn opvallend en makkelijk te herkennen. Zonder na te hoeven denken vinden mensen direct de juiste route naar buiten. Medewerkers die al een tijd in hetzelfde gebouw werken zijn vaak bekend met de vluchtroutes en weten waar de nooduitgangen zich bevinden. Nou is dit niet altijd vanzelfsprekend, want niet alle medewerkers zullen hier ooit op gelet hebben. Voor medewerkers die het wél weten, kan paniek natuurlijk altijd toeslaan en ook voor hen zijn de pictogrammen dus totaal niet overbodig. Eveneens kunnen klanten en bezoekers wel wat hulp gebruiken. Zij zijn in een noodsituatie helemaal afhankelijk van de aanduidingen.

Toepassingen evacuatie pictogrammen

De bekendste variant van een evacuatie pictogram is toch wel het groen met witte bordje dat aangeeft waar de nooduitgang is. Naast de nooduitgang geven de evactuatiepictogrammen ook vluchtroutes, verzamelplaatsen, opslaglocaties voor EHBO en BHV benodigdheden en de locatie van het AED apparaat weer. Het is in veel gevallen verplicht om vluchtroutes en nooduitgangen aan te geven. Ook als dit niet verplicht is, is het toch aan te raden om de bordjes op te hangen. Verhoog de veiligheid in het gebouw en voorkom slachtoffers met evacuatie pictogrammen.

Lees minder
Evacuatie
20 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
20 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.