Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Laskappen

Laskap kopen?

Een lasbril is een bril die iemand die aan het lassen is op dient te zetten om de ogen te beschermen. Voor elektrisch lassen wordt in plaats van een lasbril vaak een laskap gebruikt die niet alleen de ogen, maar het gehele gezicht beschermt. Zonder bescherming kan men lasogen krijgen.

Bij het lassen wordt het materiaal zo heet dat het intens licht uitstraalt. Bij elektrisch lassen komt er bovendien veel ultraviolette straling vrij. Hierdoor kunnen de ogen beschadigd raken.

Lasbrillen

Het donkere glas van een lasbril bevat didymium (een mengsel van de zeldzame aardmetalen praseodymium en neodymium). Deze kleuren het glas zeer donker violet of rood. Een lasbril heeft meestal opklapbare glazen, zodat de las kan worden geïnspecteerd als de vlam van het werkstuk is gehaald.

Geen producten gevonden voor deze selectie.
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.