Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Kemler borden

Een kemlerbord geeft informatie over de lading van het betreffende voertuig. Op het kemlerbord staat zowel het gevaar identificatienummer en het stofidentificatienummer. Het bord is oranje en rechthoekig van vorm. 

Lees verder

Kemler code

Op de oranje borden gemonteerd op vrachtwagens of treinwagons wordt aangegeven wat de lading is en wat de risico's zijn. In de bovenste helft staat het gevaarsidentificatienummer (GEVI) of de Kemler-code. Het eerste cijfer hiervan geeft het belangrijkste gevaar aan, daarachter kunnen een of twee cijfers of letters staan die op een bijkomend gevaar wijzen. Het tweede nummer is het stofidentificatienummer wat altijd uit vier cijfers bestaat. Het stofidentificatienummer geeft weer welke stof of stoffen precies wordt vervoerd. 

Lees minder
3 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
3 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.