Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Wegwerp haarnetjes

Haarnetjes horen in veel bedrijven bij de standaard uitrusting bij werkzaamheden zoals de bereiding van voedsel. Wegwerphaarnetjes zijn bij veel werkzaamheden verplicht, onder andere om de voedselveiligheid te waarborgen. 

Lees verder

Disposable haarnetjes

Wegwerphaarnetjes zijn er niet alleen om de voedselveiligheid te waarborgen, maar ook voor werken in ruimtes die beschermd moeten worden tegen bijvoorbeeld haaruitval. De haarnetjes zijn latexvrij en hebben een elastieke band om alle haren goed binnen het haarnetje te houden.

De haarnetjes zijn beschikbaar in het wokkelmodel. Deze haarnetjes zijn gemaakt van PP en zijn in de maatvoering One size fits all. De haarnetjes zijn latexvrij en voorzien van elastieke band.

Lees minder
1 bestelling
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
1 bestelling
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.