Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Koolzuursneeuwblussers

Koolzuursneeuwblussers, ook wel CO2-blussers of koolzuurblussers genoemd, zijn geschikt voor het blussen van vloeistofbranden (brandklasse B) en branden bij elektrische apparatuur. Ideaal voor deze moderne wereld, omdat hij geen nevenschade veroorzaakt op elektrische apparatuur.

Lees verder

Het voordeel van koolzuurblussers

Het grootste voordeel van een koolzuurblusser is dat de blusstof geen reststoffen achterlaat bij gebruik. De koolzuur of CO2 blusser heeft zich bewezen als de meest voor de hand liggende keuze bij elektrische branden. Wij leveren diverse koolzuurblussers, die geschikt zijn voor toepassing bij bijvoorbeeld hoogspanningsinstallaties, computerruimten, laboratoria en industrie.

Lees minder
Koolzuursneeuwblussers
1 bestelling
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
1 bestelling
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.