Categorieën
085-2734999

Klantenservice

WABCO

WABCO banner WABCO banner

Vink 1

Innovatief
WABCO blijft altijd op zoek naar de volgende ontwikkeling in de branche, vanwege de passie voor innovatie en de verantwoordelijkheid die het neemt richting de toekomst.

Vink 2

Milieu- en kostenbewust
WABCO is gepassioneerd als het gaat om technologieën die brandstofefficiëntie en terugwinning van energie verhogen, voor jouw portemonnee en voor het milieu.

Vink 3

Zwitserse precisie
Het hoofdkantoor van WABCO staat tegenwoordig in Zwitserland, de producten waren al langer van Zwitserse precisie.

Lees verder

WABCO staat voor Westinghouse Air Brake Company en werd opgericht in 1869. De producten van WABCO zorgen ervoor dat de veiligheid en de efficiëntie van voertuigen verbeterd worden. WABCO zet tevens het milieu centraal. Ze streven ernaar om energie te besparen, afval te verminderen en rekening te houden met de keuze voor materiaal.

  Lees minder

WABCO
20 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
20 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.