Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Vikan

Vikan bannerVikan banner

Vink 1

Schoon, schoner, schoonst
Vikan heeft een groot assortiment hygiënische reiniginshulpmiddelen om elk schoonmaakklusje te klaren.

Vink 2

Duurzaam
Superieure kwaliteit reinigingshulpmiddelen die voldoen aan de strengste eisen waar Vikan om bekend staat. 

Vink 3

Ergonomie en gebruiksvriendelijk
Van rubberen randen tot aan telescopische handgrepen. Vikan blijft innoveren door samen te werken met de eindgebruikers.

Lees verder

Vikan is de meest toonaangevende leverancier op het gebied van hygiënische reinigingshulpmiddelen voor de voedingsmiddelenindustrie en de gezondheidszorg. De producten zijn vervaardigd van materialen die goedgekeurd zijn voor deze industrieën. Vikan is ook enorm innovatief op het gebied van duurzame, ergonomische en gebruiksvriendelijke schoonmaakmaterialen. Vikan werkt samen met professionals in de transportsector om het transport-assortiment te ontwikkelen en te verfijnen. De input, kennis en bevindingen van de eindgebruikers hebben geleid tot innovaties zoals rubberen randen om krassen te voorkomen en een telescopische handgreep die zorgt voor meer bereik tijdens het schoonmaken van grotere voertuigen. Het Vikan transport-assortiment bevat meer dan 70 professionele reinigingshulpmiddelen die zijn ontworpen om interieur en exterieur van elk type voertuig effectief en efficiënt te kunnen reinigen. Degelijke kwaliteit en producten die voldoen aan de strengste eisen is waar Vikan om bekend staat. Veel van deze artikelen, zoals borstels, stelen en wissers, zijn te bestellen op onze website. Bekijk snel het assortiment.

"Onze kwaliteit begint bij jouw ervaring als klant"

Lees minder
Vikan
37 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
37 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.