Categorieën
085-2734999

Klantenservice

3M

3M banner 3M banner

Vink 1

Veiligheid

Met de 3M veiligheidsproducten voldoe je aan de voorschriften van de geldende arbeidswetgeving. 

Vink 2

Top assortiment

Van handige kantoorartikelen tot de perfecte veiligheidsuitrusting, 3M bevat een ontzettend ruim assortiment.

Vink 3

Wetenschap en innovatie

3M beïnvloedt het leven van elk persoon overal ter wereld op een positieve manier. Ook duurzaamheid speelt daar een grote rol in.

Lees verder

3M is een technologieconcern en opereert wereldwijd. 3M is vooral bekend vanwege de Post-its. Naast kantoorartikelen is 3M ook actief in de gezondheidszorg, industrie, veiligheid, bescherming en communicatie. Niets is zo belangrijk als veiligheid op de werkvloer. 3M heeft daarom oplossingen voor veiligheid op de werkvloer om werkgevers te helpen letsels te reduceren, de productie soepel te laten draaien en de reputatie van de organisatie te beschermen. 3M heeft een ruim assortiment gehoorbescherming, hoofdbescherming en gelaatsbescherming. Tijdens het werken met gevaarlijke stoffen die vrij kunnen komen is het dragen van deze bescherming erg belangrijk. Stofmaskers, oordoppen, geluidsmaskers, gelaatsmaskers, gehoorkappen, deze producten zijn allemaal verkrijgbaar op onze webshop. Vergeet niet die o-zo-handige Post-its in het winkelwagentje te stoppen!

"Maak het leven makkelijker met nieuwe oplossingen"

Lees minder
3M
58 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
58 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.