Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Telweegschalen

Bij ons zijn de telweegschalen van het merk Kern te verkrijgen. We leveren zowel vloer- als tafelmodellen in verschillende afmetingen. Naast het wegen van producten, kun je een telwegschaal ook inzetten voor het tellen van producten. Kies voor een weegschaal met een hoog weegbereik, of een extra nauwkeurige met een lager weegbereik.

Lees verder

Wat is een telweegschaal?

Een telweegschaal wordt gebruikt voor het betrouwbaar en nauwkeurig tellen van producten. Leg een of meer artikelen op de weegschaal, vul het afgetelde aantal in en de weegschaal rekent het stukgewicht uit. Aan de hand van dit bepaalde stukgewicht, zal de weegschaal tellen hoeveel stuk op de weegschaal wordt geplaatst.

Waarom een telweegschaal kopen?

Met een telweegschaal kun je het inventariseren van je voorraad versnellen en vereenvoudigen. Met het vooraf ingestelde gewicht per product, rekent de weegschaal zelf uit hoeveel stuks er op de weegschaal liggen. Ook kun je eenvoudig eenheden afvullen bij het inpakken van bijvoorbeeld een doos schroeven of elastieken. De telweegschalen van het merk Kern zijn:

  • Snel
  • Compact
  • Makkelijk in gebruik
  • Accuraat

Bekijk hier ons volledig assortiment aan weegschalen. 

Heb je vragen over het vinden van de juiste telweegschaal? Onze productspecialist helpt je graag.

Lees minder
Telweegschalen
72 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
72 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.