Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Palletweegschalen

Weegschalen voor het wegen van pallets vind je bij ons. De palletweegschaal hebben we als u-vorm en losse weegbalken. Door de vorm van deze weegschaal, zijn ze gemakkelijk om een pallet op te plaatsen, zodat het gewicht van een volledige pallet gewogen kan worden.

Lees verder

Wat is een palletweegschaal?

 Een palletweegschaal is een speciaal type weegschaal dat is ontworpen om het gewicht van een pallet met goederen te meten. Het is ontworpen om het eenvoudig te maken om het gewicht van grote en zware voorwerpen te bepalen, zoals pallets met dozen, kratten of andere lading.

De meest voorkomende palletweegschaal heeft een u-vorm. Door deze vorm kan de weegschaal eenvoudig onder een pallet geschoven worden. We hebben weegschalen met rollers en handvat of zonder rollers en handvat in het assortiment.

Een palletweegschaal bestaat uit een stevig platform waarop de pallet eenvoudig wordt geplaatst. Onder het platform bevinden zich sensoren of weegcellen die het gewicht van de pallet en zijn lading meten. Het gewicht wordt weergegeven op een digitaal display dat meestal aan de voorkant van de weegschaal is gemonteerd.

Waarom een palletweegschaal kopen?

Palletweegschalen worden vaak gebruikt in magazijnen en distributiecentra voor het nauwkeurig bepalen van het gewicht wat op een pallet staat. Ze ondersteunen bij het bepalen van verzendkosten, of er aan de wettelijke voorschriften met betrekking tot gewichtsbeperking wordt voldaan en voor het waarborgen van de veiligheid tijdens het transport.

Bekijk hier ons compleet assortiment aan weegschalen. 

Heb je vragen over het vinden van de juiste palletweegschaal? Onze productspecialist helpt je graag.

Lees minder
Palletweegschalen
15 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
15 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.