Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Afzetlint

Afzetlint of afbakeningslint is geschikt voor het afzetten van onveilige of verboden plekken of voor het aangeven van een verplichte route. Het lint zorgt ervoor dat mensen op afstand blijven. Ze mogen dit afgezette gebied niet betreden. Hulpdiensten kunnen hun werkzaamheden ongestoord en op een veilige manier voortzetten. Afzetlint is één van de meest gebruikte manier van afbakening. Het lint is een tijdelijke markering.

Lees verder

Voordelen van afzetlint

  • Snel te plaatsen
  • Afzetlint is overal aan te bevestigen (hoeft niet te worden op- of ingebouwd)
  • Verplaatsbaar
  • Nemen bijna geen ruimte in beslag

Toepassingen van afzetlint

Naast het afzetten van verboden gebieden, door bijvoorbeeld een ongeluk, kan het lint ook ingezet worden tijdens evenementen. Een verplichte route om te rijden of  te lopen of een parkeerterrein voor auto's of fietsen zijn eenvoudig aan te geven met het afzetlint. Je zorgt hiermee dat alle honderden of misschien wel duizenden bezoekers in goede banen worden geleid. Daarnaast wordt het markeringslint ook vaak gebruikt om een parcours uit te zetten voor een wedstrijd.  

Afzetlint is enorm sterk en is niet rekbaar. Door de gebruikte kunststoffen is het lint dus extreem trekvast. Bekijk onze voordelige afzetlinten en voorkom ongelukken.

Lees minder
3 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
3 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.