Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Pekelbakken

Pekelbakken zijn uitermate geschikt voor het vervoeren van hygiënische of kwetsbare producten. De bakken zijn toepasbaar als pekelbak, ingrediëntenbak, grondstofbak of mengbak. Ze zijn ruimtebesparend doordat er een grote hoeveelheid in de bak gaat. De bakken zijn naadloos en hebben geen kieren, waardoor de bakken grondig kunnen worden schoongemaakt. In de levensmiddelenindustrie worden ze dagelijks ingezet. Dankzij de reinigingsvriendelijke binnen- en buitenwanden voldoen de bakken aan strenge eisen wat betreft de hygiëne. De pekelbakken zijn makkelijk te verplaatsen met een palletwagen, heftruck en maatwerk transportrollers. 

Pekelbakken
7 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
7 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.