Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Bandensteekwagen

Een bandensteekwagen of bandentrolley is ideaal voor garage- en autobedrijven die regelmatig banden wisselen. Op de bandensteekwagen zijn autobanden gemakkelijk te klemmen. Je verplaatst ze in een mum van tijd van de auto naar het balanceerapparaat of de bandenopslag en weer terug naar de auto. Werk je veel met banden, dan is de bandensteekwagen een ideaal hulpmiddel. Deze handige bandensteekwagens kun je bij ons gemakkelijk online bestellen.

Lees verder

Hoe werkt een bandensteekwagen?

Een bandensteekwagen werkt erg eenvoudig. Je duwt de twee handgrepen naar elkaar toe, waardoor de bandendrager open gaat. Wanneer je de handgrepen los laat, klemt de drager om de onderste band. De veren klemmen zorgen voor genoeg klemkracht. Een stapel banden pak je eenvoudig op en verplaatst ze waar je ze maar naartoe wilt. In tegenstelling tot veel andere steekwagens, heeft deze steekwagen een bolling in de rug. De banden steunen op deze manier goed tegen de rug tijdens het verplaatsten. De bandensteekwagen kan tot 200 kilogram dragen. Dit betekent dat je tot wel 8 banden of wielen kunt tillen met de steekwagen. De bandensteekwagen bevat luchtbanden. Hierdoor kunnen ze op zowel gladde, als minder gladde ondergronden uitstekend rijden.

Verwissel je veel winter- en zomerbanden? Kijk dan ook eens bij onze bandenetiketten. Met deze etiketten heb je overzichtelijk en in één opslag alle informatie over een band. 

Bekijk alle steekwagens.

Lees minder
13 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
13 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.