Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Plateauwagens

Plateauwagens hebben als hoofddoel het vervoeren van voorwerpen van de ene plek naar de andere plek. Zonder problemen kun je zware goederen verplaatsen binnen jouw bedrijf of zelfs thuis. Het makkelijk verplaatsen van dozen of meubels tijdens een verhuizing of het orderpicken in een magazijn, deze plateauwagens zijn een echte musthave. Tillen is niet meer nodig en je hebt je spullen makkelijk en snel verplaatst. Bij Logistiekconcurrent hebben we een ruim assortiment plateauwagens. 

Lees verder

Voordelen van een plateauwagen

  • Verlichting op de werkvloer
  • Hoog draagvermogen
  • Snel producten van A naar B

Wat is een plateauwagen?

Een plateauwagen is een transportwagen om onder andere te gebruiken in een magazijn. De plateauwagen heeft 4 wielen, waaronder vaak bestaande uit 2 zwenkwielen en 2 bokwielen. Hierdoor is de wagen makkelijk verrijdbaar en erg wendbaar. De plateauwagen heeft een laag gelegen platform en een duwstang. 

Draagvermogen en laadvlakte

Alle plateauwagens hebben een maximaal draagvermogen. Bij het kiezen van een plateauwagen is het belangrijk om vooraf te bedenken wat je gaat vervoeren. Het te dragen gewicht mag het maximale draagvermogen niet overschrijden. Bij Logistiekconcurrent zijn plateauwagens verkrijgbaar met een draagvermogen tot 600 kg. Ook belangrijk om alvorens vast te stellen is de grootte van de laadvlakte. 

Inklapbare plateauwagen

Ook te verkrijgen in onze webshop zijn de inklapbare plateauwagens. Deze wagens zijn erg handig wanneer je ruimte wilt besparen. Wanneer je de wagen niet gebruikt, klap je de leuning eenvoudig in. Inklapbare plateauwagens worden veel gebruikt door servicemonteurs, verhuizers en bezorgdiensten, omdat ze gemakkelijk kunnen worden opgeborgen en meegenomen. 

Bekijk alle magazijnwagens

Lees minder
Plateauwagens
69 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
69 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.