Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Luchtverfrissers toilet

Wist je dat 75% van onze emoties wordt bepaald door geuren? Geuren beïnvloeden onze emoties op een positieve of een negatieve manier. Denk maar eens aan de geur van een versgebakken taart of de lekkere parfum van je partner. Van deze geuren worden we vrolijk. Daarentegen zullen we sneller weglopen van een volle vuilnisbak of een onzuiver stinkend toilet. Geur is belangrijk en dus ook tijdens een toiletbezoek. Een fris toilet heeft een positieve invloed op de bezoeker. Mensen krijgen een goed gevoel wanneer een toilet lekker ruikt en goed schoon is gemaakt. Naast het grondig en regelmatig schoonmaken van een toilet, kunnen luchtverfrissers daarbij helpen. 

Lees verder

Waarom luchtverfrissers gebruiken?

De geur van een toilet bepaalt het beeld van de hygiëne in deze ruimte. Een fris ruikende toiletruimte geeft daarnaast ook een gevoel van veiligheid. Stank in een toiletruimte zorgt voor een onprettig gevoel. Je hebt hoogstwaarschijnlijk het toiletbezoek als iets negatiefs ervaren. Een negatieve of positieve herinnering hangt samen met het besluit om ergens wel of niet terug te komen of om wel of niet een aankoop te doen. Klanten die bij jouw bedrijf over de vloer komen wil je een positieve ervaring geven. Het pand of de ruimte waar je oppereert als bedrijf dient als jouw visitekaartje. Die toiletruimte hoort daar dus ook bij. Let op! Een goede beleving tijdens een bezoek kan resulteren in een hogere omzet. 

Niet alleen zijn frisse toiletten belangrijk voor jouw klanten, vergeet ook zeker je personeel niet. Ook zij verdienen een positieve ervaring tijdens en na het toiletbezoek. Wanneer jouw personeel in een muf en stinkend toilet hun behoeftes moeten doen, zal dit invloed hebben op de gemoedstoestand en daardoor ook de productiviteit. Een werkdag van 8 uur betekent ook een regelmatig bezoek aan het toilet.      

De oplossing voor nare geuren

Nare geuren op het toilet? Erg vervelend, maar zeker niet onoverkomelijk. Schaf snel de nodige reinigingsmiddelen aan en kies voor een luchtverfrisser dispenser. De dispenser zorgt voor een optimale geurbeleving. De geur wordt automatisch verspreid door de ruimte, waardoor je er geen omkijken meer naar hebt. Losse spuitbussen bij verleden tijd. De dispensers zijn eenvoudig na te vullen en gaan maanden mee. Met een luchtverfrisser zorg je voor fris toiletbezoek. Bekijk het assortiment.

Lees minder
  Luchtverfrissers toilet
  5 producten
  per pagina
  Filters
  Van hoog naar laag sorteren
  5 producten
  per pagina
  Filters
  Van hoog naar laag sorteren
  perfectteken

  Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

  Toegang tot Black Friday early access

  Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

  10% korting op je volgende bestelling?

  Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.