Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Spanrubbers

Spanrubbers kunt u hier online bestellen. Ze zijn direct uit voorraad leverbaar in verschillende lengtes zoals 20, 25 en 40 cm. Deze spanrubbers zijn ideaal voor het vastzetten van afdekmaterialen, dekzeilen en aanhangwagennetten. 

Spanelastiek

U kunt spanelastiek gebruiken voor het op maat vastzetten van verschillende soorten netten en zeilen. Door de elasticiteit kun je het gemakkelijk passend maken en vangt het eventuele schommelingen op. Een spanelastiek is ook te gebruiken voor het vastzetten of bundelen van losse artikelen als fietsen, ladders, dozen of gereedschap.

8 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
8 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.