Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Sjoroog

Een sjoroog ofwel vloerring voor laadvloeren van aanhangwagens, bestelbussen en bedrijfswagens koop je voordelig bij de Logistiekconcurrent.nl. Wij zijn namelijk ladingzekeringspecialist. Direct uit voorraad alle soorten vloerankers, vloerringen, sjorogen, bindogen en bevestigingsogen voor toepassingen in aanhangwagens.

Welk sjoroog kopen?

Om lading op de juiste manier te zekeren is het belangrijk dat je opbouw is voorzien van voldoende gecertificeerde sjorpunten. Bij het remmen en optrekken van een voertuig komt er heel veel kracht bij de sjorpunten terecht. Als je een slechte vloerring gebruikt, kan er niet alleen schade aan het bevestigingsoog of het voertuig ontstaan, maar kunnen er ook ongelukken gebeuren.
Het soort lading dat je vervoert is bepalend voor het soort vloeranker dat je nodig hebt. Zo heb je bijvoorbeeld voor het vastzetten van lichte pallets genoeg aan een 2 tons sjoroog, maar voor het vastzetten van grote machines die niet helemaal stabiel staan heb je een zwaarder bindoog nodig. Met sjorogen kun je de lading stevig vast zetten op de laadvloer. Het is belangrijk dat het vast staat, want als de lading gaat schuiven heb je een groter probleem. Door het gebruik van stevige ogen en haken en de juiste spanbanden voorkom je dit.

7 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
7 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.