Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Spanband op maat

Naast een breed aanbod aan standaard spanbanden hebben we ook gepersonaliseerde spanbanden. Via de vier onderstaande formulieren kan je jouw spanband precies samenstellen naar jouw wensen. Of het een 25 mm bedrukte spanband is met sleufgatfitting of een gespecialiseerde 50 mm spanband met extra lange hendel en sleepkabelhaak, onze productspecialisten helpen je graag!

Lees verder

Een bedrukte spanband is een mooie manier om je bedrijfsnaam of merk extra onder de aandacht te brengen en zichtbaar te maken. Daarnaast ziet een bedrukte spanband er professioneel uit en is deze minder gevoelig voor diefstal. Kies de kleur van de band, de lengte, de breedte en de soort haak en ratel. Daarna kan je kiezen voor het bedrukken van een tekst of logo in zwart of wit. Bij bedrukte spanbanden is de minimale afname 25 stuks. Dit komt door de instelkosten voor het bedrukken van de spanband.

Hoef je geen bedrukte spanband maar ben je op zoek naar een specifieke haak of ratel? Kies dan een spanband op maat. In onze catalogus zie je welke keuzes allemaal mogelijk zijn om een spanband precies naar jouw wensen samen te stellen. Bij een spanband op maat is de minimale afname 10 stuks.

Wil je nóg sneller antwoord op jouw vragen en/of telefonisch je order plaatsen? Dat kan! Bel snel naar onze klantenservice, zodat we je vliegensvlug kunnen helpen.  

Lees minder
Spanband op maat
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.