Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Sjorband op rol

Sjorband op rol ofwel spanband op rol wordt geproduceerd van polyester bandweefsel. Dit bandweefsel is kleurvast en waterbestendig. We leveren sjorband op rol in verschillende kleuren, breedtes en breeksterktes. De kleuren die je kunt kiezen variëren van groen, tot wit, tot oranje. De sjorbanden zitten op rollen van 100 meter en zijn leverbaar in de standaard maten 25 mm, 35 mm en 50 mm. Hoe breder de band, hoe geschikter de spanband is voor grote voorwerpen.

Lees verder

Waarvoor gebruik je sjorband op rol?

Polyester sjor- of spanband kan op vele vlakken ingezet worden. Bijvoorbeeld bij de productie van spanbanden, de sluiting van rugzakken, gordels van Maxi-Cosi en vele andere toepassingen.

Bekijk alle spanbanden.

Lees minder
Sjorband op rol
3 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
  1. Bedrukte spanbanden of een spanband op maat?

    Vul ons aanvraagformulier in!

    Spanband op maat Spanband op maat
3 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.