Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Lashing gesp

Lashing gespen zijn noodzakelijk om lashing band met losse uiteindes aan elkaar te bevestigen. Dit koppelstuk is het zwakke element in de lashingverbinding, omdat hier de band het snelste los kan raken. Door de lashingband uit te voeren als een dubbelsteekse verbinding, wordt voorkomen dat de lashing band gemakkelijk losraakt.

Lashing gesp kopen

Wij leveren 2 modellen lashing gespen: de gestanste lashing gespen en de geperste lashing gespen. Een geperste lashing gesp kenmerkt zich door de wat scherpere kanten en de omhoogstaande rand, waarbij de gestanste gesp dikker is, afgeronde kanten heeft en een platte vorm. Geperste gespen hebben een binnenbreedte van 35 mm of 50 mm en gesmeed stalen gespen een binnenbreedte van respectievelijk 33, 42 en 50 mm. Dit zijn de best verkochte lashing gespen. Bestel online lashing gespen tegen de allerlaagste prijs.

7 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
7 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.