Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Stuwzakken accessoires

Voor het vullen van stuwkussens en stuwzakken heb je een compressor nodig die perslucht creert en een speciaal ontwikkeld luchtpistool dat naadloos om het vulventiel van de stuwzak past. Naast het ruime stuwzakken assortiment leveren wij ook de bijpassende compressoren en luchtpistolen of vulpistolen voor stuwkussens.

Compressor

Een stuwkussen laat zich snel vullen met een compressor. Deze compressors zijn er in verschillende varianten. Wij leveren universele compressors met een vuldruk tot wel 10 bar, die behalve voor stuwkussens ook in je werkplaats gebruikt kunnen worden om banden te vullen of ander luchtgereedschap te bedienen. Bij de compressors zijn ook passende luchtslangen te koop met verlengstukken en luchtkoppelingen.

Ideaal voor het vullen van stuwkussens op elke willekeurige plek is de draagbare accucompressor met een vuldruk tot wel 8 bar. Zo hoef je bij gebruik an de compressor niet meteen een hele bos aan luchtslangen uit te rollen. Bijkomend voordeel van deze compressor is dat deze voorzien is van een luchtslang met een vulmond die past op de Venturi en Megaflow ventielen.

Luchtpistool

Onze luchtpistolen en vulpistolen zijn speciaal ontwikkeld voor de Venturi en Megaflow snelvulventielen van onze stuwzakken. Ze hebben een vulmond die precies in het ventiel past en daardoor geen extra lucht laat ontsnappen. Dat zorgt voor een maximale vuldruk, waardoor de stuwzak in een mum van tijd vol zit. Er zijn luchtpistolen in diverse uitvoeringen, in pistoolvorm, in een platte vorm (voor extra kleine ruimtes) en een vulpistool met nanometer, hiermee kun je exxact de vuldruk monitoren.

Stuwzakken accessoires
9 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
9 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.