Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Verhuisdekens

Verhuizen is een intensieve en vaak ook minder leuke klus. Voorbereid en georganiseerd aan een verhuizing beginnen, zorgt voor minder stressmomenten. Het gehele interieur krasloos en heelhuids op de nieuwe bestemming krijgen is nog niet zo gemakkelijk. Spullen kunnen op elk moment van een verhuizing beschadigen. Het begint al bij het inladen. Goederen kunnen op verschillende manieren beschermd worden. In verhuisdozen kan gebruik worden gemaakt van opvulmaterialen, zoals opvulchips of golfkarton. Banken, kasten en tafels passen helaas niet in een doos en zullen op een andere manier beschermd moeten worden. Gelukkig schieten verhuisdekens of pakdekens hierin te hulp. Verhuisdekens beschikken over beschermende en schokwerende eigenschappen en zijn ideaal voor opslag, transport en verhuizingen. Verhuisdekens zijn licht van gewicht, super sterk en enorm praktisch. 

Lees verder

Voordelen van verhuisdekens

  • Lange levensduur
  • Bieden bescherming
  • Geschikt voor meerdere toepassingen
  • Herbruikbaar

Verhuisdekens 

Verhuisdekens zijn zacht, maar ook super sterk. De dekens zijn geweven en bevatten een groot percentage katoen, waardoor ze minder snel slijten dan andere dekens van wol. De verhuisdekens zijn langs de rand gestikt, waardoor ze bestand zijn tegen inscheuren. De dekens zijn daardoor vaak opnieuw te gebruiken. Pakdekens beschermen kwetsbare goederen tijdens het verhuizen en zijn er in verschillende varianten, afmetingen en kwaliteit. Voor het afdekken van grotere materialen bieden wij extra lange verhuisdekens. 

Opslagdekens 

Niet alleen verhuisdekens zijn verkrijgbaar bij ons, ook opslagdekens zijn via ons te bestellen. Opslagdekens gebruik je voor het afdekken van materialen en spullen tijdens opslag. Ze beschermen goederen tegen stof wanneer ze een tijdje niet gebruikt worden. Deze grijze pakdekens zijn van gerecycled materiaal, verwerkt met wol en vezels. Een opslagdeken kan ook dienen als verhuisdeken, het enige nadeel is dat deze minder vaak kan worden gebruikt dan een verhuisdeken.

Toepassingen van verhuisdekens

Verhuisdekens worden toegepast bij verhuizingen, transport en opslag van meubilair of andere kwetsbare goederen. De verhuisdekens zijn flexibel, goed herbruikbaar en hebben een beschermende werking. Dat maakt het een onmisbaar hulpmiddel bij verhuizingen. Pakdekens zijn enorm handig om op voorraad te hebben. Ze zijn niet alleen makkelijk voor verhuizingen. De dekens komen ook van pas in een auto, boot, caravan of tijdens het klussen. De verhuisdekens zijn uitwasbaar maar zorg ervoor dat je ze niet te heet wast.

Lees minder
Verhuisdekens
4 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
4 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.