Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Flipovers

Informatie wordt beter begrepen en onthouden wanneer deze gevisualiseerd wordt, bijvoorbeeld op een flipover. Dit statief is onmisbaar voor een interactieve presentatie. Het is vooral in kleine groepen een handig hulpmiddel. Het voordeel van een flipover is dat je 'm gemakkelijk kunt optillen en verplaatsen vanwege zijn lichte gewicht. Het maken van aantekeningen op het papier gaat snel, het papier is gemakkelijk af te scheuren en er kan gewerkt worden met memoblaadjes. Het duurzame aspect zit 'm in het feit dat je alleen het flipoverpapier hoeft te vervangen. De flipover zelf gaat erg lang mee!

Flipovers
6 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
6 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.