Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Zebra labelprinters

Zebra labelprinters zijn de best verkochte labelprinters in de markt. De Zebra printers worden vanuit de ZPL en EPL taal aangestuurd en zijn daarom compatible met nagenoeg alle ERP pakketten en verzendsoftware van alle pakketdiensten. Verzendetiketten printen voor DHL, GLS, DPD, UPS en PostNL, de Zebra etikettenprinter of Zebra labelprinter werkt altijd.

Lees verder

Zebra labelprinter zijn betrouwbaar, duurzaam en gemakkelijk in gebruik. De destopprinters zijn compact en nemen niet veel ruimte in beslag. Naast de logistieke sector kunnen de printers ook gebruikt worden in de medische sector, retail of het reisbureau. Patiëntinformatie, productinformatie, kortingsbonnen, boardingpasses of kofferstickers kunnen eenvoudig worden geprint.

Zebra GK420D 

De Zebra GK420D is de best verkochte labelprinter. Deze printers zijn een uitstekende keuze bij middelgrote toepassingen om tekst, barcodes of afbeeldingen met een hoge kwaliteit te printen. De GK420 printers printen razendsnel jouw verzendetiketten en verzendlabels. De Direct Thermische printer print thermisch en maakt dus geen gebruik van inktlinten. In verhouding met Thermisch Transfer printers zijn de Zebra GK420 printers goedkoper in verbruik. Je kiest voor de GK420D met een USB- en RS323-bekabeling of de met extra ethernet/LAN poort.

Zebra GK420T 

De Zebra GK420T is een Thermisch Transfer labelprinter en wordt ingezet bij het printen van labels die langer mee moeten kunnen gaan. Thermisch Transfer bedrukte etiketten hebben een langere levensduur doordat de printer gebruik maakt van lint. Het lint wordt door warmte op het etiket geplakt en verkleuren na verloop van tijd dus niet. Je gebruikt deze bedrukte labels voor bijvoorbeeld het aangeven van magazijnlocaties. 

Zebra GC420D

De GC-serie biedt betaalbare instapmodellen voor het printen van onder andere barcodes. Ze zijn in te zetten bij eenvoudige labeltoepassingen. Zoals bij alle G-serie printers, heeft de GC420D een dubbelwandige frameconstructie en een volledig metalen printkop om het vervangen van onderdelen te verminderen. De GC420D is een Direct Thermische printer.

Lees minder
5 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
5 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.