Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Dymo etiketten

Dymo etiketten en Dymo labels zijn volledig compatible en geschikt voor alle Dymo labelprinters. Onze Dymo compatible labels zijn volledig gelijkwaardig uitgevoerd als de originele Dymo labels. De Dymo compatible labels zijn van thermisch papier met een hoge kwaliteit en hebben dezelfde afmetingen en codering op de binnenzijde van de etikettendrager.

Het verschil met de originele Dymo labels is de prijs: de labels in onze webshop zijn vele malen goedkoper. Daarmee zijn onze Dymo compatible labels gegarandeerd de beste koop. Direct uit voorraad leverbaar.

25 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
25 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.