Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Wij zijn FD Gazellen 2020!

Wij zijn FD Gazellen 2020!

Gepubliceerd op 28 oktober 2020

We behoren voor de 4e keer op rij tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland en zijn daarmee FD Gazelle 2020. Iets om blij, maar vooral ook heel trots op te zijn.

De jaarlijkse groei bewijst dat onze klanten het bestelgemak, de persoonlijke service en de professionaliteit van ons personeel en onze online winkel waarderen. We willen al ons personeel bedanken voor de geweldige inzet om van onze winkel de allerbeste te maken. Alle klanten willen we bedanken voor hun vertrouwen in ons als totaalleverancier voor de logistiek. Zonder deze toewijding zouden we nooit zó groot zijn geworden.

De coronacrisis brengt uitdagingen, zeker ook op het gebied van logistiek, magazijn en transport. We doen er alles aan om de dienstverlening te laten verlopen, zoals je deze van ons bent gewend. Juist nu is het belangrijk om te doen wat je belooft. In tijden van onzekerheid is het zaak om de dingen die je zegt, ook echt wáár te maken. Vertrouwen moet van beide kanten komen. Voor nu: bedankt en blijf gezond.

Jaarlijks organiseert Het Financieel Dagblad de FD Gazellen: dé awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Er gelden  niet alleen omzet criteria, maar ook vereisten op het gebied van personeel en winst.

perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.