Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Waarom groeien we zo hard?

Waarom groeien we zo hard?

Niet alleen consumenten kopen steeds meer online; ook bedrijven nemen steeds vaker plaats achter het bureau en bestellen hun producten via webshops. Bijna 40% van alle bedrijven in Nederland heeft afgelopen jaar een online bestelling geplaatst. En dan betreft het geen nieuwe televisie voor thuis, maar een heuse aankoop voor het bedrijf. Denk hierbij aan nieuwe apparatuur, kantoorartikelen of verbruiksartikelen. Vooral online groothandels zoals Logistiekconcurrent.nl zijn in trek. Daar hebben wij geen probleem mee! Maar waarom dan online en wat is het succes van onze webwinkel en daarmee van jou als klant?

Het allerbelangrijkste: heel veel gemak

Plaatsnemen achter je bureau, de computer aanzetten en surfen naar www.logistiekconcurrent.nl is voor iedereen weggelegd. Als het productassortiment vervolgens overzichtelijk en gestructureerd wordt weergegeven, alle productinformatie bij de hand is en het daadwerkelijk plaatsen van de bestelling geen problemen oplevert, wordt online bestellen pas echt een fluitje van een cent. Doe je jouw aankopen liever via smartphone? Ook daar bieden we volop gebruiksgemak. We vinden het belangrijk dat zowel grote bedrijven als kleine ondernemers met ons zaken kunnen en willen doen. Daarvoor is een webwinkel vereist die gemak en transparantie uitstraalt. Door flinke investeringen te doen in onze online winkel, wordt ons platform elke dag weer een stukje beter en gemakkelijker te gebruiken.

Kom je er niet uit en heb je liever contact met onze klantenservice of verkoopafdeling? Dan stuur je een e-mail, geef je een belletje of vraag je om hulp in de chat. Zelfs WhatsAppen is mogelijk. Vertel ons wat je nodig hebt of met welk probleem je kampt en wij bieden een oplossing op maat. Volledige ontzorging van klanten is ons hoofddoel!

Ook heel belangrijk: een scherpe prijs

Online winkels zijn veelal goedkoper dan fysieke winkels. Dat is niet raar, want zij hoeven geen winkelpanden te huren waar fysieke verkoop plaatsvindt. Ook zijn de personeelskosten vaak lager, omdat je bespaart op winkelpersoneel. Hierdoor leidt online shoppen vaak tot een lagere totaalprijs dan shoppen bij een fysieke winkel op de hoek van de straat. Bij Logistiekconcurrent.nl hechten we waarde aan een scherpe prijs, ondanks dat deze misschien niet altijd de allerlaagste is. Wij geloven in een goede kwaliteit en betrouwbaarheid van ons productaanbod, waardoor onze klanten goed werk kunnen verrichten met hun aankoop. Je betaalt hiervoor nooit te veel; onze prijzen zijn en blijven messcherp.

Essentieel: een goede kwaliteit !

Als we de allerlaagste prijs zouden handhaven, zouden we een productassortiment voeren wat kwalitatief minder is dan je van ons bent gewend. We zouden niet meer voor de volle 100% kunnen vertrouwen op onze spanbanden, onze palletwagens en onze wikkelfolie. De kwaliteit van onze vrachtbrieven zou achteruit gaan. Onze pallets zouden sneller kapot gaan en verzegeling zou sneller breken. Voor dergelijke ‘goedkope rommel’ is geen plek in ons productassortiment. Een mindere kwaliteit is geen optie; ons accent ligt op een kwaliteit die altijd goed is. Op producten uit het primaire proces moet je namelijk kunnen vertrouwen. En voor deze goede kwaliteit zijn we ook nog eens zeer concurrerend als het gaat om prijs. Niets voor niets LogistiekCONCURRENT.nl!

Ook zakendoen met dé totaalleverancier voor de logistiek?
Al meer dan 40.000 klanten gingen jou voor!

perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.