Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Werkhandschoen: verschillende ledersoorten

Werkhandschoen: verschillende ledersoorten

Ons aanbod lederen werkhandschoenen bestaat uit verschillende ledersoorten. Wij helpen je graag bij het selecteren van de juiste lederen werkhandschoen voor je klus. Onze lederen handschoenen voldoen aan de geldende CE normen. De verschillende ledersoorten:

  • Splitleder
  • Nerleder
  • Varkensleder
  • Rundsleder
  • Nappaleder

Splitleder

Deze ledersoort heeft een ruwer oppervlak dan nerfleder. Er bestaan verschillende diktes en het is bestand tegen hitte. Dit soort leder is geschikt voor middelzware werkzaamheden. Splitleder is er in diverse kwaliteiten en desgewenst uitgevoerd met een palmversterking.

Nerfleder

Deze ledersoort is geschikt voor middelzware en zware werkzaamheden. Nerflederen handschoenen zijn er in varkens-, meubel- en boxleder. Varkensnerfleder is soepel en vochtwerend. Meubelleder is sterk en vochtwerend. Boxleder is verreweg het sterkst van deze drie soorten en met diverse vormen van versterking te verkrijgen.

Varkensleder

Deze ledersoort is uitstekend voor algemeen gebruik. Dit materiaal kan ademen en een varkenslederen handschoen wordt op termijn zachter en comfortabeler.

Rundsleder

Deze ledersoort is zeer duurzaam en bestand tegen vocht. Een handschoen die gemaakt is van dik rundssplitleder is een uitstekende keuze voor het hanteren van hete voorwerpen.

Nappaleder 

Deze ledersoort is duurzaam, zacht, plooibaar en vochtbestendig. Mede hierdoor is dit materiaal geschikt voor onder andere montagehandschoenen die hoge eisen stellen aan vingertopgevoeligheid en comfort.


Vragen over werkhandschoenen?

Pieter en onze andere productspecialisten helpen je graag.

Stel je vraag

 of bel direct: 085-2734999

Andere klanten kochten ook

perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.