Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Waarom Logistiekconcurrent?

Waarom Logistiekconcurrent?

Stel, je hebt een vervoersbedrijf. Of misschien moet je doen alsof je een webshop beheert. Of een elektronicazaak. Misschien ben je een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor dagtripjes met ouderen. Wat je core business ook is, het is vaak onvermijdelijk dat je een magazijn onderhoudt en/of de weg op moet. Magazijn en transport zijn namelijk niet weg te denken uit het dagelijks (bedrijfs)leven. In een magazijn vind je pallets, steekwagens, inpaktafels, aanrijdbeveiliging, IBC containers en meer. Het personeel draagt wellicht veiligheidshesjes, veiligheidshelmen en werkhandschoenen. Op de weg gebruik je spanbanden om lading op de plek te houden, verpakkingen om goederen in op te bergen en te beschermen, antislip om verschuiving van lading tegen te gaan en truckparts om de vrachtwagen te onderhouden. Je valt figuurlijk achterover van de hoeveelheid logistieke gebruiks- en verbruiksartikelen die op een gemiddelde dag worden gebruikt. En deze producten zullen ergens vandaan moeten komen.

Als inkoper kun je er, om welke reden dan ook, voor kiezen om pallets bij aanbieder A te kopen, verpakkingen bij aanbieder B en spanbanden bij aanbieder C. Maar wat als je ALLE logistieke gebruiks- en verbruiksartikelen die je nodig hebt, simpelweg kunt bestellen bij één leverancier? Wat als er een totaalleverancier bestaat die een productassortiment van meer dan 10.000 artikelen voert en jou met deskundig advies en persoonlijke service op weg helpt? Daar zou jij mooi mee geholpen zijn.

Waarom een goede kwaliteit?

De aankoop van logistieke gebruiks- en verbruiksartikelen is anders dan de aankoop van een nieuwe spijkerbroek. Ondanks het feit dat er ongetwijfeld hersenactiviteit plaatsvindt bij de aankoop van kleding, is het bestellen van pallets en spanbanden andere koek. Als inkoper draag je een grote verantwoordelijkheid voor het bestellen van kwaliteitsproducten. Niemand is gebaat bij kapotte pallets en spanbanden. De veiligheid in en rondom het magazijn, als ook de veiligheid bij vervoer over de weg, is het allerbelangrijkst. Op logistieke gebruiks- en verbruiksartikelen moet je kunnen vertrouwen. Als inkoper moet je ervan op aan kunnen dat de aangeboden producten aan de juiste kwaliteitseisen voldoen en uitvoerig getest zijn.

Logistiekconcurrent.nl heeft een verleden als transporteur en weet als geen ander hoe belangrijk veiligheid op de weg is. Ons magazijn is van alle gemakken voorzien. Wij zijn overtuigd van het feit dat veiligheid op de werkvloer een noodzaak is en moet zijn, voor alles en iedereen. Bij Logistiekconcurrent.nl vind je daarom altijd producten van een goede kwaliteit. Daar kun je ons op vertrouwen.

Waarom deskundig advies?

Op Google na weet niemand alles. Het is onmogelijk om een lopende encyclopedie te zijn. Toch wil je voor de aankoop van logistieke gebruiks- en verbruiksartikelen het liefst alles weten. Welke artikelen heb je voor een bepaalde toepassing nodig? Wat is het verschil tussen spanband A en spanband B? Wat betekent dat specifieke productkenmerk? Het is niet meer dan logisch dat je dergelijke vragen niet onbeantwoord wilt laten. Daarom heeft Logistiekconcurrent.nl productspecialisten in huis gehaald. Achter elke productgroep zit een expert. Daardoor weet je bij een aankoop zeker dat je altijd de juiste keuze kunt maken. Bovendien krijg je er gratis en voor niets advies op maat bij. Wij zijn namelijk niet alleen een verkoper, maar ook een raadgever. Uiteindelijk hebben we allebei baat bij een succesvolle aankoop met 100% tevredenheid.

Waarom persoonlijke service?

Ondanks het feit dat wij ons focussen op B2B (business to business), staan onze virtuele deuren ook open voor particulieren. Persoonlijke service staat bij ons hoog in het vaandel. Dat betekent niet alleen dat we op een menselijke manier communiceren en alles behalve formeel en afstandelijk zijn; het betekent ook dat we elkaar goed genoeg leren kennen om het juiste advies te kunnen geven. Bij ons is niemand een nummertje en wordt elke klant op topniveau gewaardeerd. Gewoon zoals wij zelf als particulieren ook bij andere webshops gewaardeerd willen worden. Door deze persoonlijke service creëren wij een winkelsfeer waar anderen jaloers op zijn!

perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.