Succesvolle bedrijfsovername

Succesvolle bedrijfsovername

Per 20 juli 2022 is Logistiekconcurrent onderdeel van Bunzl. Zij is een internationale, beursgenoteerde totaalleverancier van niet-handelsgoederen. Met deze overname verstevigt Bunzl de huidige positie in de industriële markt voor verbruiksartikelen in magazijn en logistiek, waar Logistiekconcurrent een gevestigde naam is. Anderzijds geeft deze overname ons de mogelijkheid nog verder te professionaliseren en te groeien. Voor klanten van Logistiekconcurrent verandert er verder niets. De naam Logistiekconcurrent blijft in stand.

“De afgelopen jaren heeft Logistiekconcurrent een uitstekende groei, professionalisering en transformatie doorgemaakt die hebben geleid tot een sterke markt- en merkpositie in Nederland. Het gunstige toekomstperspectief van Logistiekconcurrent en onze ambities sluiten prima aan bij de strategie van Bunzl, die bekend staat als een partij die haar werkmaatschappijen zelfstandig laat ondernemen, investeert voor de lange termijn en samenwerking tussen de haar werkmaatschappijen stimuleert. Ik ben enorm trots dat wij met Logistiekconcurrent als onderdeel van Bunzl onze dromen en ambities verder kunnen gaan realiseren en kijk enorm uit naar onze samenwerking.”, aldus Hugo de Bie, Managing Director binnen Logistiekconcurrent.

“Bunzl en Logistiekconcurrent hebben absoluut zowel een zakelijke als een culturele match. Die aansluiting geeft enorm veel vertrouwen voor een succesvolle toekomst.”, onderstreept Ronald Hoozemans, Managing Director Bunzl Benelux & Duitsland. “Met deze overname is Bunzl in staat haar positie in de markt verder te verstevigen en bieden we onze klanten een nog completer pakket aan producten, services en expertise, zowel online als offline.”

Logistiekconcurrent won 5 jaar op rij de FD Gazellen Award voor één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Met meer dan 11.000 producten en meer dan 55.000 klanten is zij een gevestigde speler in de markt van logistieke gebruiks- en verbruiksartikelen.

perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.