Categorieën
085-2734999

Klantenservice

De juiste werkkleding voor iedere taak

De juiste werkkleding voor iedere taak

Welke werkzaamheden je ook uitvoert en wat de omstandigheden ook zijn, wij hebben er de juiste werkkleding voor. Het dragen van de juiste werkkleding zorgt ervoor dat je werk een stuk aangenamer en veiliger wordt. In deze blog lees je alles over bedrukking van je werkkleding, financiële regels en welke soorten werkkleding we aanbieden. 

Bedrukken vanaf 1 item!

Voordat we ingaan op welke werkkleding we aanbieden, willen we het kort hebben over het bedrukken van je werkkleding. Bij Logistiekconcurrent kun je alle werkkleding laten bedrukken. Ja, echt alles. En ook al vanaf 1 stuk, dat is pas een minimale afname! Neem contact op met onze klantenservice om te informeren naar de mogelijkheden. 

Het bedrukken van je werkkleding heeft nog een aantal voordelen, zoals herkenbaarheid, professionele uitstraling en een stukje promotie van je bedrijf. Daarnaast is het natuurlijk fijn voor je medewerkers dat ze niet hun eigen kleding hoeven te kopen om hun werkzaamheden uit te voeren.  

Financiële regels

Je mag werkkleding aan je medewerkers verstrekken, mits je voldoet aan een aantal voorwaarden. Voldoe je hier niet aan en krijg je een controle van de belastingdienst? Dan kan het zijn dat zij dit zien als een verkapt loon, omdat je niet duidelijk genoeg hebt gemaakt dat de kleding alleen voor werk bedoeld is. De volgende voorwaarden zijn van toepassing:  

  1. De kleding is uitsluitend geschikt als bedrijfskleding 
  2. Er staat een duidelijk zichtbaar logo op elk werkkledingstuk van minimaal 70cm² 
  3. De kleding blijft aantoonbaar op de werkplek 

Een gedetailleerde uitleg vind je op onze pagina over werkkleding. 

Verschillende soorten werkkleding

Verschillende werkzaamheden vragen om verschillende soorten werkkleding. Hieronder lichten we kort toe welke verschillende soorten werkkleding we hebben en in welke situaties je deze kunt gebruiken.  

Reflecterende kleding (ook wel High Vision of High Vis genoemd) 
Hier vind je kleding welke zorgen voor een betere zichtbaarheid, door de opvallende kleur. De reflecterende strepen vallen extra op zodra er licht op wordt geschenen. Al onze reflecterende kleding voldoen aan de EN471 norm. 

Werkbroeken 
Ideaal voor binnen- en buitenwerken. Onze werkbroeken zijn comfortabel, waardoor je er prettig mee werkt als je veel loopt of beweegt. Veel van onze werkbroeken bevatten extra opbergzakken waar je van alles in kwijt kan, van hamers tot veiligheidsmesjes en van rolmaten tot schroevendraaiers. Je vindt in deze categorie ook kniebeschermers en riemen voor bij je werkbroek.  

Werktruien 
Extra warm en extra stevig dankzij de opzetstukken op de schouders en ellebogen. Past trouwens ook goed bij onze werkbroeken!  

Werkjassen 
Niet genoeg aan een werktrui? Snappen we. Daarom hebben we ook werkjassen in allerlei soorten en maten. Een werkjas biedt bescherming tegen kou en regen. Hoef je niet op te vallen? Dan heb je de keuze tussen softshell werkjassen en lichtgewicht jassen. Ga je liever voor extra zichtbaarheid? Dan is een High Vis-jas wat je zoekt.  

Werkshirts 
Ideaal voor (z)onder je werktrui en werkjas. In ons assortiment vind je thermoshirts, werkpolo’s, werkshirts in allerlei soorten en maten. En natuurlijk te bedrukken!  

Koelvest 
We kunnen het ons in deze tijd bijna niet voorstellen, maar het kan zijn dat je het gewoon echt heet hebt tijdens het werken. Dan is ons koelvest een lifesaver. Het vest is nauwsluitend en lichtgewicht, dus je merkt amper dat je ‘m draagt. Het vest is supermakkelijk bij te vullen en koelt tot wel 15 graden onder de omgevingstemperatuur.   


Vragen over ons assortiment werkkleding?

Charlotte en onze andere productspecialisten helpen je graag.

Stel je vraag

 of bel direct: 085-2734999

perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.