Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Jouw review is platina waard!

Jouw review is platina waard!

"Wil je een online review achterlaten?" of "Laat nu een recensie achter en maak kans op een jaar lang gratis shoppen" of "Jouw mening is goud waard" zijn zinnetjes die je wellicht regelmatig voorbij ziet komen in je mailbox. Als je online iets bestelt, wil de verkoper graag weten hoe je koopervaring was. En dat is niet zonder reden. Jouw mening is namelijk geen goud, maar platina waard!

Winkels, de gehele economie en eigenlijk de hele wereld is supersnel aan het verschuiven naar de online wereld (lees: het 'internet'). Panden in de winkelstraat komen leeg te staan en online poppen tientallen nieuwe winkels per dag op. Steeds meer mensen en bedrijven kopen online, bijvoorbeeld bij Logistiekconcurrent. Dat is makkelijk, want je hoeft de deur niet meer uit. Vanuit je luie stoel thuis of op kantoor koop je via je pc, tablet of smartphone de logistieke gebruiks- en verbruiksartikelen die je nodig hebt. We hanteren een snelle levertijd, waardoor veel producten de volgende dag worden afgeleverd. Eigenlijk wil je een klant in de winkel aan de mouw trekken, om te vragen wat hij of zij van Logistiekconcurrent vindt. Maar vanuit je bureaustoel zie je geen andere klanten. Gelukkig bestaat voor dat probleem een oplossing: je bekijkt shopervaringen van andere kopers (klik hier).

Is er een webshop keurmerk?

Mond-op-mond reclame is online lastiger dan dat je elkaar in fysieke winkels tegen het lijf loopt. Je kunt andere klanten niet zien of spreken. En toch kun je bij een betrouwbare webwinkel de mening van andere kopers peilen. Dat gebeurt vaak via een onafhankelijke review verzamelaar, zoals Trusted Shops. Zij beoordeelt Logistiekconcurrent op strenge kwaliteitscriteria en trakteert op een professioneel keurmerk. De experts controleren voortdurend of de criteria worden nageleefd. Zo weet je als (potentiële) koper meteen of je te maken hebt met een betrouwbare webwinkel. Het keurmerk geeft je als koper bij Logistiekconcurrent meteen kopersbescherming. Hiermee ben je automatisch tot € 2500 verzekerd. Sinds 10 april 2018 ligt Logistiekconcurrent onder de loep bij Trusted Shops en mag het keurmerk met trots worden gedragen. Dat is nog eens veilig kopen! Trusted shops Logistiekconcurrent hanteert het Trusted Shops keurmerk.

Zijn er klantbeoordelingen?

Maar niet alleen een keurmerk is van belang; de ervaring van andere klanten weegt minstens zo zwaar. Wat vindt Matheus, die gisteren iets kocht, van Logistiekconcurrent? En hoe staat Toon tegenover dé totaalleverancier? Beloven we wat we zeggen of zijn het slechts mooie praatjes? Door de mening van anderen te raadplegen, kom je er snel achter hoe een online winkel écht handelt. Op moment van schrijven heeft Logistiekconcurrent al bijna 2500 beoordelingen ontvangen. Alleen al het afgelopen jaar zijn dat er bijna 800!

Op school leert men dat je minimaal N = 100 (minstens 100 proefpersonen / meningen / resultaten) moet hebben, om een gedegen conclusie te kunnen trekken. De mening van 30 kopers is waardevol, maar is wetenschappelijk gezien niet voldoende om een algehele conclusie te mogen trekken. Doordat Logistiekconcurrent meningen verzamelt van zoveel klanten, weet je zeker dat je de juiste conclusies kunt trekken. Wist je dat je bij bij ons alleen maar een review kunt achterlaten, wanneer je iets hebt gekocht? Daarmee houden we beoordelingen buiten van mensen die ons opzettelijk positief of negatief willen beoordelen. Reviews Logistiekconcurrent verzamelt échte klantreviews van bedrijven en particulieren die bij ons hebben gekocht.

Wie mooi wil zijn, moet pijn lijden

Het lukt geen enkele online winkel om iedereen altijd tevreden te houden, simpelweg omdat er dingen mis kunnen gaan. Over fysieke winkels is ook niet altijd iedereen te spreken. En dat is maar goed ook, want een verzameling van alleen maar positieve beoordelingen straalt ongeloofwaardigheid uit. Ook bij Logistiekconcurrent gaan we soms door het stof. Het komt gelukkig niet vaak voor, maar een enkele keer kunnen we onze belofte niet waarmaken. We leveren een dag te laat of trakteren de klant op een verkeerd product (oeps, inpakfoutje!). Heel zuur als we vervolgens op de blaren moeten zitten met een hartstikke negatieve review. Maar terecht; onze fout. Auw.

Review Logistiekconcurrent gebruikt opbouwende feedback om haar winkel elke dag weer een stukje beter te maken.

Een combinatie van positieve en negatieve reviews is nodig om een reëel beeld te kunnen vormen. Negatieve reviews laten zien waar nog eventuele pijnpunten zitten, die vervolgens door ons kunnen worden opgepakt. Het laat ook zien dat we niet stil hoeven te zitten of ons hoeven te vervelen: elke dag maken we onze online winkel weer een stukje beter!

Wat win ik als ik een review achterlaat?

Wanneer je laat weten hoe jouw shopervaring was, trakteren we je op eeuwige roem. En dat niet alleen; je online beoordeling is voor de hele wereld zichtbaar. Daarmee help je andere klanten op weg, die misschien nog twijfelen over hun aankoop bij Logistiekconcurrent. We zijn van mening dat er geen winactie of fysieke traktatie moet hangen aan het achterlaten van een online beoordeling. Daarmee zouden we bewust kunnen sturen op positieve reviews. Dat willen we niet. Als jij een review achterlaat, betekent het dat je vrijwillig jouw mening met ons en de rest van de wereld wilt delen. Je wilt iets kwijt, positief of negatief. Je wilt andere klanten vertellen dat kopen bij Logistiekconcurrent het beste is wat ze kunnen doen. Of je wilt ons vertellen dat we ergens nog een verbeterslag kunnen maken. En daarmee wordt jouw ervaring geen goud, maar platina waard.

perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.