Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Gevaarlijk: afgekeurde veiligheidshesjes

Gevaarlijk: afgekeurde veiligheidshesjes

In de wereld van logistiek en transport is veiligheid geen lachertje. Uit een studie van de ADAC blijkt dat 35% van de geteste veiligheidshesjes ondermaats presteert op het gebied van reflectie. Een verontrustend resultaat, omdat goede zichtbaarheid in het donker cruciaal is voor de veiligheid van iedereen op de weg. Het onderzoek richt zich niet specifiek op logistiek en transport, maar brengt aan het licht dat de kans aanwezig is dat jouw veiligheidshesje helemaal niet zo veilig is.

ISO NEN 20471

De crux van het verhaal is dat niet alle veiligheidshesjes gelijk zijn. De hesjes die voldoen aan de Europese normering ISO NEN 20471 bewijzen hun waarde door uitstekende reflectie. Helaas bleek uit de test dat vijf van de veertien hesjes deze norm niet haalden.

Dit kan zorgen voor gevaarlijke situaties. De oplossing is simpel: koop alleen veiligheidshesjes die voldoen aan de ISO NEN 20471 normering. De normering zorgt ervoor dat de hesjes doen wat ze moeten doen: jou zichtbaar maken in verschillende situaties, zoals pech langs de weg, werkzaamheden in het donker, of in de schemering.

Zelf controleren

Zeker weten of je hesje genoeg reflecteert? Een eenvoudige zelftest met het licht van een smartphone of zaklamp kan helpen om de effectiviteit van de reflectie te beoordelen. Een hesje dat op de juiste manier reflecteert, zal opvallend wit oplichten, zelfs op een afstand van drie meter.

Better safe than sorry 

Als autoriteit op het gebied van veiligheid in de logistiek en transportsector, begrijpen we het belang hiervan goed. Het kiezen van het juiste veiligheidshesje is een must, zowel voor onszelf als voor anderen op de weg. Laten we deze verantwoordelijkheid serieus nemen en zorgen voor een veiligere omgeving voor iedereen.

Bekijk ons assortiment

Wij bieden verschillende veiligheidshesjes aan, neem gerust een kijkje in ons assortiment. Heb je vragen? We zien je graag (Zelfs in het donker!).

Bram


Vragen over veiligheidshesjes?

Bram en onze andere productspecialisten helpen je graag.

Stel je vraag

of bel direct: 085-2734999

Andere klanten kochten ook

perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.