De perfecte uitrusting voor je inpaktafel

De perfecte uitrusting voor je inpaktafel


Een pakket ontstaat aan de inpaktafel. Hier wordt het product verpakt en klaargemaakt voor verzending. Het inpakken is een belangrijk moment in het verzendproces. Je zorgt ervoor dat het product goed beschermd wordt en veilig kan worden verzonden. Een goede indeling van je inpakplek zorgt ervoor dat je efficiënt te werk kunt gaan. Zorg dat je alles bij de hand hebt, zo bespaar je tijd.    

Wat heb je nodig bij de inpaktafel?

Tijdens het inpakken van producten heb je diverse verpakkingsmaterialen en tools nodig. Denk hierbij aan dozen, tape, opvulmateriaal, printers en etiketten. Deze benodigdheden wil je natuurlijk zo dicht mogelijk bij je werkplek hebben liggen. Het is niet handig als je ver moet lopen om je verpakkingsmateriaal te verzamelen of een label te printen. Je verliest hierdoor kostbare tijd en legt onnodige meters af in het magazijn. Gelukkig zijn er oplossingen om jouw inpaktafel uit te rusten met allerlei handige uitbouwmogelijkheden en accessoires.  

Uitbouwmogelijkheden voor de inpaktafel

De basis van een inpakplek is de inpaktafel. Deze tafel kun je uitbreiden met tal van opties. De mogelijkheden zijn eindeloos. De opties helpen om materialen en tools geordend rondom je inpaktafel op te slaan. Op een zo klein mogelijk oppervlakte heb je al je onmisbare materialen bij de hand.

Uitbouwmogelijkheid 1

Uitbouwmogelijkheid 2

Uitbouwmogelijkheid 3

Uitbouwmogelijkheid 4

Doosniveau Rolhouder Taperolhouder Printerlade

Bij het inpakken van een product start je met een omverpakking. Dit is de basis van je pakket. Voeg een doosniveau toe aan je inpaktafel om dozen (of enveloppen) binnen handbereik te hebben. Deze uitbouw bevat metalen beugels. Met deze beugels scheidt je eenvoudig de verschillende formaten.

Een product heeft extra bescherming nodig wanneer het verstuurd wordt. Opvulmateriaal mag daarom niet ontbreken bij het inpakproces en dus ook niet bij de inpaktafel. Kies je voor opvulmateriaal op rol, dan is een rolhouder een goede toevoeging voor je werkplek. De rol plaats je eenvoudig in de houder onder de tafel. De rol is hierdoor makkelijk afrolbaar en staat niet in de weg.

Na het toevoegen van het beschermingsmateriaal kun je de doos sluiten. Dit doe je met verpakkingstape. Je wilt natuurlijk niet dat je tapedispenser overal rondslingert. Houd de inpaktafel netjes en opgeruimd door onder andere een taperoldispenserhouder toe te voegen. Je bergt de dispenser eenvoudig op in de houder. 

Het pakketje moet uiteindelijk bezorgd worden op het juiste adres. Het verzendlabel vertelt de pakketbezorger waar het pakket afgeleverd moet worden. Zonder labelprinter heb je niets aan je labels. Plaats de printer op de labelprinterlade en printen maar. Terwijl de printer zijn werk doet, heb jij het pakket ingepakt. Plak het geprinte label op het pakket en het is klaar voor verzending.

Om extra benodigdheden op te bergen kun je jouw inpaktafel uitbreiden met een lade. Deze lade is ideaal voor pennen, een mesje of een schaar.

Ergonomie aan de inpaktafel

Al onze inpaktafels hebben verstelbare poten. Je kunt de tafel dus helemaal afstellen op jouw lengte. Je vermindert hierdoor de belasting van je rug. Wil je deze belasting nog meer verminderen, denk dan ook eens na over de aanschaf van een antivermoeidheidsmat. Deze mat voorkomt vermoeidheid en blessures. De antivermoeidheidsmat versterkt de doorbloeding, waardoor je minder snel last zult krijgen van rugklachten of pijnlijke spieren en gewrichten.

Creëer een optimale werkplek en zorg dat je inpaktafel volledig naar wens is. Het verzenden van een pakket ging nog nooit zo snel en gemakkelijk!

Complete inpaktafeluitrusting

Bram


Vragen over je inpaktafel?

Bram en onze andere productspecialisten helpen je graag.

Stel je vraag

 of bel direct: 085-2734999

Andere klanten kochten ook

perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.