Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Schrob- en veegmachines

Schrob- en veegmachines zijn de onmisbare krachten achter een schone, georganiseerde en veilige omgeving. Of je nu verantwoordelijk bent voor het onderhoud van een magazijn, fabriek, winkelcentrum, parkeerterrein, of een andere commerciële ruimte, deze machines bieden de efficiëntie en prestaties die je nodig hebt om je werk grondig en snel te kunnen uitvoeren.

Lees verder

Soorten schrob- en veegmachines

  • Schrobmachines: Deze machines gebruiken borstels en water om vloeren grondig te reinigen en vuil en vlekken te verwijderen. Ze zijn ideaal voor vloeren in fabrieken, magazijnen, ziekenhuizen en winkelcentra.
  • Veegmachines: Veegmachines verwijderen droog vuil, stof en kleine puin van verschillende soorten vloeren, inclusief beton, asfalt en tegels. Ze zijn bijzonder geschikt voor buitenterreinen, parkeerterreinen en magazijnen.
  • Combinatiemachines: Sommige machines combineren zowel veeg- als schrobfunctionaliteiten, waardoor ze uiterst veelzijdig zijn.

Voordelen van schrob- en veegmachines

Schrob- en veegmachines versnellen het reinigingsproces aanzienlijk. Ze kunnen grote oppervlakken snel behandelen en verwijderen vuil, stof, puin en zelfs hardnekkige vlekken met gemak. Dankzij borstels, water- en reinigingsmiddelen reinigen schrobmachines vloeren diep en streeploos. Veegmachines verwijderen vuil en stof met grote precisie. Door de hoge reinigingssnelheid en efficiëntie besparen schrob- en veegmachines aanzienlijk op arbeidskosten en tijd. Regelmatig gebruik van deze machines kan de levensduur van vloeren verlengen en de behoefte aan dure reparaties verminderen.

Lees minder
Schrob- en veegmachines
10 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
10 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.