Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Hogedrukreinigers

Een hogedrukreiniger is een krachtig apparaat dat water onder hoge druk, meestal meer dan 100 bar, door een speciale slang naar een spuitpistool leidt. Hiermee kunnen hardnekkige aanslag, verwering en andere vormen van vervuiling effectief worden verwijderd. Deze handige tool wordt veel gebruikt voor diverse schoonmaakklussen, variërend van het reinigen van vrachtwagens tot bedrijfsterreinen. Laten we eens dieper ingaan op de belangrijkste specificaties van een hogedrukreiniger.

Lees verder

Bar

De kracht waarmee het water uit de hogedrukreiniger wordt gespoten, wordt aangegeven in het aantal bar. Voor verschillende schoonmaakklussen is er een specifieke werkdruk vereist. Over het algemeen geldt: hoe hoger het aantal bar, hoe grondiger de reiniging. Hier zijn enkele richtlijnen:

  • Minder dan 100 bar: Ideaal voor het reinigen van delicate objecten zoals tuinmeubilair en (motor)fietsen.
  • Tussen 100 en 125 bar: Geschikt voor taken zoals het schoonmaken van terrassen, auto's, dakgoten, houten schuttingen, caravans/campers.
  • Tussen 125 en 150 bar: Handig voor het reinigen van grotere oppervlakken zoals terrassen, leidingen, rioleringen, zwembaden en metselwerk.
  • Meer dan 150 bar: Deze hogedrukreinigers zijn ontworpen voor professionele schoonmaakklussen en bieden de meest grondige reiniging.

Wateropbrengst

De wateropbrengst van een hogedrukreiniger geeft aan hoeveel water er per uur of minuut wordt verbruikt. De wateropbrengst is essentieel omdat het vuil wegspoelt. Hoe hoger de wateropbrengst, hoe meer spoelwater wordt gebruikt, wat resulteert in een efficiëntere verwijdering van vuil en snellere reiniging.

Aansluitwaarde

De aansluitwaarde van een hogedrukreiniger wordt uitgedrukt in Watt en staat voor het vermogen van het apparaat. Over het algemeen geldt dat hogedrukreinigers met een hoger vermogen een grondigere reiniging bieden. Het vermogen van de hogedrukreiniger speelt een belangrijke rol bij het leveren van de benodigde druk en wateropbrengst voor verschillende schoonmaakklussen.

Bij het kiezen van een hogedrukreiniger is het dus van groot belang om rekening te houden met zowel de werkdruk (aangegeven in bar), de wateropbrengst en het vermogen (Watt) om ervoor te zorgen dat deze perfect aansluit bij de specifieke schoonmaakbehoeften.

Lees minder
Hogedrukreinigers
16 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
16 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.