Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Stap af van een standaard doos, kies een bedrukking!

Stap af van een standaard doos, kies een bedrukking!

Een kartonnen doos is geschikt om producten te beschermen tijdens opslag of verzending. Meerdere stuks bundel je eenvoudig met behulp van een kartonnen verpakking. Dit zijn de twee belangrijkste functies van een doos, maar een doos heeft tegenwoordig nog andere relevante functies. Een bedrukte doos maakt een wereld van verschil.

Waarom kiezen voor een bedrukte doos?

Een doos in jouw huisstijl is natuurlijk heel leuk. Een naam, logo of spreuk wordt herkenbaar wanneer het op een doos staat gedrukt. Die herkenbaarheid zorgt automatisch voor meer naamsbekendheid. Een bedrukte doos geeft jouw bedrijf een professionele uitstraling. Er is extra aandacht besteed aan een pakket en dat wordt gewaardeerd. Het verbetert de uitstraling van jouw bedrijf.

Een bedrukte doos als communicatiemiddel

Een kartonnen doos wordt steeds meer onderdeel van de marketingstrategie van een bedrijf. Het ontvangen van een doos is het eerste fysieke contactmoment tussen klant en webwinkel. Jij als bedrijf kan slim gebruik maken van dat moment. Een kartonnen doos wordt omgetoverd tot een volwaardig communicatiemiddel, wanneer je deze laat bedrukken. De beleving van de klant verandert in één klap. Het (positieve) gevoel bij jouw bedrijf wordt enorm versterkt.

Opvallen met bedrukte dozen

Het aantal online bestellingen blijft maar stijgen en dit zal de komende tijd niet anders zijn. Iets nodig? Even snel bestellen en je hebt je product de volgende dag vaak al in huis. Pakketdiensten rijden af en aan om alle pakketjes op tijd te bezorgen. Bezorgbusjes zitten bomvol met kartonnen dozen en andere verpakkingen. Wanneer jij als bedrijf op wilt vallen tussen deze massa, is een standaard doos niet genoeg. Wil jij opvallen in die berg met dozen, ontkom je niet aan de keuze voor een bedrukte doos. Een doos volledig in de huisstijl van jouw bedrijf helpt om onderscheidend te zijn. In die grote stapel zal jouw pakketje er zeker uitspringen!

Hoe bestel ik bedrukte dozen?

Het bestellen van een bedrukte doos is heel eenvoudig. Een Amerikaanse vouwdoos, een autolock doos of toch een brievenbusdoos nodig? Elke doos is bedrukbaar. Kies een formaat en bepaal welke bedrukking je wilt hebben en wij zorgen voor de rest. Je kunt bij een bedrukking kiezen voor:

  • Een witte of een bruine doos
  • Een kleurenprint of een zwart/grijze bedrukking
  • Een volledige of gedeeltelijke bedrukking

Stap eens af van een standaard doos. Kies een unieke, bedrukte doos en zorg ervoor dat je de klant aangenaam verrast!

Wanneer je bedrukte dozen bestelt bij Logistiekconcurrent, vergeet dan ook niet om opvulmateriaal, wikkelfolie, verpakkingstape en alle andere verpakkingsmaterialen te bestellen. Voor een compleet aanbod verpakkingsmateriaal ben je bij Logistiekconcurrent aan het juiste adres.


Vragen over verpakkingen op maat?

Pieter en onze andere productspecialisten helpen je graag.

Stel je vraag

 of bel direct: 085-2734999

Andere klanten kochten ook

perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.