Categorieën
085-2734999

Klantenservice

PP omsnoeringsband

PP omsnoeringsband kopen? Kijk in ons ruime assortiment aan omsnoeringsband en geniet van de lage omsnoeringsband prijzen.

PP omsnoeringsband is het meest gebruikte en bekende omsnoeringsband. Men komt het veel tegen bij pakketzendingen. Polypropyleen band is geschikt voor lichte tot middelzware omsnoeringtoepassingen. Deze vorm van omsnoeren voldoet vaak uitstekend omdat eigenschappen als breeksterkte, elasticiteit en spanningsverlies meer dan uitstekend zijn. De treksterkte wordt o.a. bepaald door de breedte en de dikte van het band. PP-band kan worden vastgezet door gebruik te maken van metalen of kunststof gespen, of het aanbrengen van een warmtelas. Hiervoor zijn omsnoeringstafels of zibrospanners nodig. Omsnoeren met PP band kan handmatig, semi automatisch met een omsnoeringsmachine of volautomatisch.

Eigenschappen van PP band: polypropyleen omsnoeringsband is vaak wat doffer en heeft meestal een ruitjesprofiel en wordt in een aantal standaardkleuren, zwart, blauw, wit en geel, geproduceerd. PP band is in de lengterichting makkelijk te scheuren en het soortelijk gewicht is lager dan bij PET band. PP band blijft drijven op water.

Koop nu PP omsnoeringsband in zwart, wit of blauw in verschillende bandbreedtes, diktes en kerndiameter.

14 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
14 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.