Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Verboden

Verboden worden aangeven met de opvallende pictogrammen met de herkenbare rode rand en diagonale streep. Ze verbieden je iets te doen. 

Lees verder

Regels zijn overal nodig, vooral op een plek waar veel mensen samen werken of wonen. Er zijn veel verschillende situaties waar een verbod gewenst is. Een verbodsbord kan ingezet worden om de veiligheid te verhogen en om de gebruiksvriendelijkheid van een plek te vergroten. De pictogrammen verbieden acties, waardoor risico's worden beperkt. Direct uit voorraad leverbaar, vind je hier een ruim assortiment verbodspictogrammen. 

Veiligheid verhogen

Veel verbodspictogrammen zijn voor jouw eigen veiligheid en dat van andere. Zo geven snelheidsborden aan hoe hard je ergens mag rijden. Rijd je te snel, dan is de kans op een ongeluk groter. Vooral op terreinen of magazijnen waar mensen lopen én transportmiddelen rondrijden is het houden aan de maximale snelheid erg belangrijk. Ook geef je met een verbodsbord aan of transportmiddelen überhaupt het terrein mogen betreden. De verboden om een lopende band te betreden of onder een last door te lopen klinken vrij logisch, maar wordt hier altijd aan gehouden? Een pictogram wijst iedereen nog extra op deze regels.

Gebruiksvriendelijkheid vergroten

Overlast en ergernissen worden verminderd als men zich aan de regels houdt. Vanzelfsprekend weet iedereen dat er niet gerookt mag worden binnen een gebouw. Zouden er geen verbodsborden hangen, dan kan het zijn dat deze regel niet wordt nageleefd. Ook worden verbodsborden gebruikt om aan te geven dat honden ergens niet mogen komen, dat telefoneren niet is toegestaan, dat er in een bepaalde ruimte niet gegeten mag worden en nog veel meer. Kortom, verbodspictogrammen kun je overal tegenkomen. Overtreedt iemand de regel, dan kan dit leiden tot irritatie. Met een verbodsbord voorkom je zo veel mogelijk van deze irritaties. Eveneens kunnen discussies vermeden worden, want het bord geeft duidelijk de regel weer.

Verschillende soorten pictogrammen

De pictogrammen zijn verkrijgbaar in verschillende varianten en formaten. Zo kun je kiezen voor pictogrammen als vinyl sticker, als aluminium plaat of kunststof plaat. Ook heb je keuze uit pictogrammen met verschillende toepassingen. Van snelheidsaanduidingen tot verbod op toegang, voor elke situatie is er een geschikte pictogram. Maak de regels op een goedkope en makkelijke manier duidelijk en bestel snel het juiste verbodspictogram.

Lees minder
Verboden
27 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
27 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.