Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Disposable haarnetjes

Haarnetjes zijn niet meer weg te denken voor de hygiëne van een bedrijf. Een haarnetje wordt gebruikt om de haren bijeen te houden, zodat er geen haren bij de producten komen. Door de elastieke band in de haarnetjes zijn ze voor iedereen bruikbaar. Haarnetjes horen in veel bedrijven bij de standaard uitrusting bij werkzaamheden, zoals de bereiding van voedel. 

Lees verder

Wegwerphaarnetjes

Wegwerphaarnetjes zijn bij veel werkzaamheden verplicht, onder andere om de voedselveiligheid te waarborgen. Maar ook voor werken in ruimtes die beschermd moeten worden tegen bijvoorbeeld haaruitval. De haarnetjes zijn latexvrij en hebben een elastieken band om alle haren goed binnen het haarnetje te houden.

De haarnetjes zijn beschikbaar in twee uitvoeringen: model wokkel en model. Voor meer disposables kun je ook bij ons terecht, zoals wegwerphandschoenen en overschoenen voor eenmalig gebruik.

Lees minder
1 bestelling
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
1 bestelling
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.