Disposable haarnetjes

Haarnetjes kopen?

Haarnetjes zijn niet meer weg te denken voor de hygiëne van een bedrijf. Een haarnetje wordt gebruikt om de haren bijeen te houden, zodat er geen haren bij de producten komen. Door de elastieke band in de haarnetjes zijn ze voor iedereen bruikbaar. Haarnetjes horen in veel bedrijven bij de standaard uitrusting bij werkzaamheden, zoals de bereiding van voedel. Bekijk hier al onze disposables.

Wegwerphaarnetjes

Wegwerphaarnetjes zijn bij veel werkzaamheden verplicht, onder andere om de voedselveiligheid te waarborgen. Maar ook voor werken in ruimtes die beschermd moeten worden tegen bijvoorbeeld haaruitval. De haarnetjes zijn latexvrij en hebben een elastieken band om alle haren goed binnen het haarnetje te houden.

De haarnetjes zijn beschikbaar in twee uitvoeringen: model wokkel en model. Voor meer disposables kun je ook bij ons terecht, zoals wegwerphandschoenen en overschoenen voor eenmalig gebruik.

1 item
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
1 item
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.