⚠️ I.v.m. een voorraadtelling verwerken we op vrijdag 1 maart geen orders. Houd rekening met een extra leverdag.

Categorieën
085-2734999

Klantenservice

M-Safe

M-Safe banner M-Safe banner

Vink 1

M-AXIMAAL comfort
De producten van M-safe bevorderen de arbeidsomstandigheden door het optimale draagcomfort. 

Vink 2

M-EGA betrouwbare kwaliteit
De focus ligt voortdurend op het waarborgen van persoonlijke veiligheid. De producten zorgen voor dé bescherming die je nodig hebt tijdens je werk. 

Vink 3

M-ET stip op 1!
Alle producten zijn gecertificeerd en voldoen uiteraard aan de wettelijke PBM-voorschriften. M-safe laat zien dat PBM absoluut niet duur hoeven te zijn.

Lees verder

M-Safe is een sterk kwaliteitsmerk voor Persoonlijke Beschermingsmiddelen ofwel PBM. Het wordt ook wel de Master in Safety genoemd. Het merk is van Majestic Products. Majestic Products is een Nederlands bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in persoonlijke beschermingsmiddelen met als specialisme werkhandschoenen. M-Safe handschoenen zijn volledig gecertificeerd en voldoen aan alle wettelijke PBM-eisen en -normen. Het handschoenen assortiment is breed en bestaat uit betaalbare artikelen.

"Betrouwbare kwaliteit voor een scherpe prijs"

Naast de M-Safe handschoenen bestaat het aanbod uit de volgende productgroepen:

  • Hoofdbescherming
  • Oog- en gelaatsbescherming
  • Gehoorbescherming
  • Ademhalingsbescherming
  • Arm- en handbescherming
  • E.H.B.O.
  • Valbeveiliging

M-Safe is ontstaan uit ruim 30 jaar ervaring in Persoonlijke Beschermingsmiddelen. Bij de ontwikkeling van de artikelen ligt de focus voortdurend op het waarborgen van de persoonlijke veiligheid. Daarnaast is het de bedoeling om de arbeidsomstandigheden te bevorderen. Ze zijn ontworpen voor gebruik in veel verschillende sectoren. Zoals in de staal- en metaalindustrie, chemische industrie, bouw- en constructiebedrijven, laboratoria, food industrie, en de agrarische sector.

Lees minder
M-Safe
9 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
9 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.