Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Stuwbalken

Stuwbalken of cargobalken zijn perfect voor het opsluiten van de lading. Dit noemen we vormsluitend zekeren. Door ervoor te zorgen dat je lading geen kant op kan gaan ga je beschadiging tegen. Stuwbalken zijn uitgerust met een sleufgatfitting waardoor ze passen in sleufgat bindrails en combirails. Met een stuwkracht van 900 tot liefst 2800 daN zijn stuwbalken ideaal om te gebruiken om rolcontainers mee vast te zetten. Met een werklengte tussen de 2400 en 2720 mm zijn deze cargobalken geschikt voor gebruik in vrachtwagens en opleggers.

Lees verder

DecaNewtons

De stuwkracht van stuwbalken wordt net als blokkeerkracht aangegeven in daN (decaNewton). Eén daN is vergelijkbaar met één kilogram. Wij leveren stuwbalken met een stuwkracht van 900 daN tot wel 2800 daN. Hiermee kan je dus een lading tot 2800 kilo veilig zekeren. 

Sleufgatfitting

Stuwbalken hebben aan beide uiteinden een sleufgatfitting. Dit betekent dat de stuwbalken gebruikt kunnen worden in combinatie met bindrails met sleufgatfitting en met combirails.   

Lees minder
Stuwbalken
8 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
8 producten
per pagina
Filters
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Vaste klanten bestellen op rekening
  • Advies door specialisten

Toegang tot Black Friday early access

Als je je nu inschrijft op onze nieuwsbrief, krijg je toegang tot onze early access tot de Black Friday deals. Dat betekent dat jij als eerste korting kunt pakken rondom Black Friday. Mis dit niet!

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.