Stuwbalken

Stuwbalken, cargobalken of vloerbalken voor het oprichten van een extra laadvloer voor opleggers. Vooral voor goederen die niet goed stapelbaar zijn is dit een ideale oplossing. Hierdoor bespaar je tijd én geld, je kan namelijk een grotere lading meenemen met een kleinere kans dat deze beschadigd raakt. Stuwbalken zijn ook nog eens op dezelfde manier te gebruiken als spanplanken, namelijk als ladingszekering om de vracht in te sluiten.

Lees verder

DecaNewtons

Bij het creëren van een dubbele laadvloer is het belangrijk dat deze ook zeker genoeg gewicht aankan. Zowel voor de hoeveelheid lading als voor de veiligheid van het vervoer is dit essentieel. De stuwkracht wordt net als blokkeerkracht aangegeven in daN (decaNewton). Eén daN is vergelijkbaar met één kilogram. Wij leveren stuwbalken met een stuwkracht van 900 daN tot wel 2800 daN. Hiermee kan je dus een dubbele laadvloer creëren met de gewenste stuwkracht.

Sleufgatfitting

Stuwbalken hebben aan beide uiteinden een sleufgatfitting. Dit betekent dat de stuwbalken gebruikt kunnen worden in combinatie met bindrails met sleufgatfitting en met combirails.   

Lees minder
Stuwbalken
7 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
7 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

Ontvang 10% korting!

We willen je graag persoonlijke kortingsacties en relevante updates uit de logistiek aanbieden. Als je je aanmeldt voor onze nieuwsbrief, ontvang je 10% korting op je volgende bestelling.