Categorieën
085-2734999

Klantenservice

Truck- en trailersloten

Truck- en trailersloten zijn sloten specifiek ter voorkoming van inbraak en diefstal uit opleggers en trailers. De trailersloten worden eenvoudig bevestigd aan trailerdeuren, om ongeoorloofd openen te voorkomen terwijl een kingpinslot, triangelslot of disselslot gebruikt wordt om te voorkomen dat een oplegger of trailer zomaar aan de verkeerde (vracht)wagen gekoppeld kan worden.

Lees verder

Trailer op slot zetten

Om er zeker van te zijn dat niemand onrechtmatig toegang krijgt tot de inhoud van je trailer is het belangrijk om deze goed op slot te zetten. Met een trailerslot beveilig je de trailer snel en gemakkelijk. De trailersloten werken met een veer waardoor het slot zich strak om de deurstangen heen zet. Met het bijgeleverde discusslot zet je hem vervolgens eenvoudig vast.

Bescherm opleggers en trailers

Met een disselslot, kingpinslot of triangelslot voorkom je dat vreemden zomaar je trailer of oplegger aan hun voertuig kunnen koppelen. Een disselslot zorgt ervoor dat een aanhanger niet meer zomaar aan een trekhaak gekoppeld kan worden. Bij vrachtwagenaanhangers met een triangel is het triangelslot logischerwijs het best te gebruiken. Kingpinsloten zijn onmisbaar bij, je raadt het al, de kingpin koppeling. Bij deze sloten is het handig om een kingpinhouder of dummy op de trailer te bevestigen. Hier kan het slot op komen te staan als het niet in gebruik is. Daarmee voorkom je rondslingerende sloten en zorg je er dus voor dat je altijd een passend slot bij je hebt.

Lees minder
Truck- en trailersloten
19 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
19 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
perfectteken

Dé totaalleverancier voor de logistiek!

  • Altijd een goede kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Gratis levering* vanaf € 200,- excl. btw
  • 30 dagen retourgarantie

10% korting op je volgende bestelling?

Als je je inschrijft voor onze nieuwsbrief, ontvang je een unieke kortingscode voor 10% korting op je volgende bestelling, m.u.v. de categorie "pallets" en kortingsartikelen. Je ontvangt deze kortingscode via mail binnen 3 dagen na inschrijving.